Intrebari despre: trandafir

Trandafir pitic ingrijire

Am un trandafir pitic de ghiveci din primavara,a inflorit si a crescut frumos pana in septembrie.In septembrie au inceput sa ii cada frunzele desi nu erau galbene,erau parca mai degraba ruginii sau au ceva paduchi pe ele.L-am tuns de tot si parea ca isi revine,a dat lasatari noi si era din nou frumos.De o saptamana au inceput din nou sa ii cada frunzele.Astazi m-am uitat cu lupa si se vad ceva paduchi rosi pe dosul frunzelor :( Am mai observat ca baza tulpinei este albicioasa. Va rog frumos sa ma ajutati sa il salvez cu un sfat profesionist.Multumesc frumos !!

★ 15 noiembrie 2017 ✱ zero raspunsuri

trandafir pitic

Am avut un trandafir pitic si mi l-a calcat cainele si s-a rupt de la baza. Ce-as putea face sa-l salvez? Multumesc!

★ 20 august 2016 ✱ zero raspunsuri

vreau sa salvez trandafirii

buna ziua! am in gradina foarte multi trandafiri dar din pacate unele flori nu s-au deschis anul acesta, bobocii par arsii sau incomplet formati. in acelasi timp unii lujerii, cei mai proaspeti au tendinta sa se ofileasca!de asemenea as dori sa stiu daca pot sa ii inmultesc altfel decat prin altoire si fara sa cumpar butasi?

★ 21 iulie 2014 ✱ zero raspunsuri

Boboci vestezi la trandafir

BUNA.AM IN GRADINA NISTE TRANDAFIRI SUPERBI CA SI COLORIT.DE UN TIMP INCOACE,MAI EXACT DUPA PLOILE DIN ULTIMUL TIMP BOBOCII PARCA SE VESTEJESC INAINTE DE A SE DESCHIDE.AM OBSERVAT SI PUTINI PADUCHI.VA ROG SA MA AJUTATI SA-I FAC SA-SI REVINA.VA MULTUMESC ANTICIPAT.CU RESPECT NITA

★ 14 iulie 2014 ✱ un raspuns