Intrebari despre: lavanda

Intrebari si raspunsuri despre lavanda pe forumul Agrocultura. Cum se cultiva lavanda.

Vand lavanda proaspata iunie 2017

buna ziua,

vand buchete de lavanda proaspata (iunie 2017) pentru marturii, decoratiuni cat si lavanda uscata pentru saculeti aromati, pernute aromate decorative. mentionez ca dispun de cantitati mici momentan fiind la al doilea an de recolta.

multumesc

★ 19 iunie 2017 ✱ 2 raspunsuri

Vand lavanda in verde

Buna ziua. Detin 2000 butasi de lavanda lucrati manual fara chimicale doresc sa o vand in verde. Daca este cineva interesat sa cumpere va rog sa ma contactati la nr. de tel. 0744235544. Multumesc.

★ 15 iunie 2017 ✱ zero raspunsuri

Vand lavanda

BUNA ZIUA,

As fi interesat sa vand lavanda cultivate pe o zona de 800m2, verde!!
Cam intro saptama de astazi am sa o „culeg” si as vrea sa o vand cat mai repede,sper sa gasesc cumparatori, daca e cineva dornic sa nu ezite sa ma contacteze la adresa de email:

dumitru_gabriel0265@yahoo.ro

!! Va Multumesc !!

★ 2 iulie 2016 ✱ zero raspunsuri

Distilator ulei de lavanda

Vreau sa infiintez o plantatie de lavanda (vreau sa produc ulei), dar nu stiu de unde poate fi procurat un destilator de ulei si unde poate fi comercializat uleiul de lavanda. Poate cineva sa imi ofere informatia respectiva?

★ 22 noiembrie 2015 ✱ un raspuns

Fonduri europene cultura lavanda

Suntem doi tineri care detin o suprafata de aproximativ 1.25 ha, pe care am dori sa cultivam lavanda. Se pot accesa fonduri europene, prin masura 112 sau alta masura, pentru infiintarea acesteia. De asemenea, detinem un capital de aproximativ 10.000 lei, pe care dorim sa-l investim in aceasta cultura, dar este prea mic pentru aceasta suprafata. Este nevoie de infiintarea culturii, ca mai apoi sa solicitam fonduri? Va multumesc anticipat!

★ 28 aprilie 2015 ✱ zero raspunsuri

Cumpara cineva lavanda verde sau uscata?

Am inceput in toamna o plantatie de lavanda. Toate bune si frumoase, am citit, m-am documentat, am dat o caruta de bani pe materialul saditor si in sfarsit, am facut plantatia. Acum as vrea sa intreb daca stie cineva vreo firma care cumpara lavanda, verde sau uscata? (am posibilitatea sa o usuc eu) Niste date de contact, va rog

★ 5 mai 2014 ✱ 58 raspunsuri

Cat dureaza o cultura de lavanda

Ce imi puteti spune in privinta infiintarii unei plantatii de lavanda? Stiu ca este o planta perena, deci costurile de infiintare sunt doar la inceput, apoi urmand doar intretinerea plantatiei, dar as vrea sa stiu cat dureaza o astfel de plantatie de lavanda, cati ani este rentabila economic?

★ 3 aprilie 2014 ✱ 6 raspunsuri